Grabbhumor.com logotype

Kvinnan kände sig förföljd av mannen - hans förklaring fick oss att skratta rakt ut

På Grabbhumor.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

En kvinna som var gravid i åttonde månaden gick på en buss och märkte efter en stund att mannen som satt mitt emot henne log mot henne. Hon tyckte det var obehagligt och flyttade till en annan plats. Då förvandlades mannens lilla leende till ett brett leende, så hon flyttade på sig igen.

Mannen verkade då ännu mer road. När sen mannen efter hennes fjärde flytt brast ut i gapskratt, klagade hon för föraren som tillkallade polis som kom och förhörde mannen.

När polisen frågade varför han skrattat åt kvinnan svarade han: När damen steg på bussen kunde jag inte låta bli att lägga märke till hennes tillstånd. När hon så satte sig under en affisch om en film som hette  "Föräldrafällan, Tvillingarna kommer” då log jag lite.

Sedan flyttade hon sig och satte sig under en skylt som sa: "Aloe Veras Liniment kommer att minska svullnaden", då blev det ett större leende.

Sedan placerade hon sig under en skylt om staketbygge där det stod "En ordentlig påle från Byggmax fixade det här” och jag kunde knappt hålla mig.

Men konstapeln, när hon flyttade fjärde gången och satt sig under en skylt om halkskydd där det stod ”Gummiskydd från Clas Ohlsson kunde ha hindrat den här olyckan”, då brast det för mig.

Fallet avskrevs...