Grabbhumor.com logotype

Hon kom på ett väldigt enkelt sätt att tjäna pengar - du kan aldrig gissa hur

Det är många personer som försöker hitta på ett enkelt sätt att tjäna pengar, och kvinnan i skämtet nedan har kommit på ett väldigt enkelt sätt. Glöm inte bort att dela detta med alla dina vänner och du skrattade.

I en tågkupé sitter tre män och en väldigt attraktiv yngre kvinna.

De fyra passagerarna börjar samtala smått och försiktigt med varandra och väldigt snart har konversationen fått en väldigt erotisk underton.

Plötsligt kommer, som från ingenstans, den unga kvinnan och sticker in med ett förslag:

”Om ni alla tre ger mig 10 kronor var så visar jag er mina ben, det låter som någonting som skulle vara intressant för er. Vad säger ni?”

Männen, som såklart redan vid det här laget är väldigt charmade av kvinnan, plockar snabbt som attan fram pengarna ur sina plånböcker och ger henne 10 kronor.

Och precis som hon utlovat besvarar hon det med att dra upp sin kjol en liten bit och visar sina ben för männen.

Därefter säger hon till männen:

”Vad generöst av er att ställa upp. Eftersom ni verkar så intresserade tänker jag att om ni nu ger mig 100 kronor var så kan jag tänka mig att visa er mina lår.”

Utan att ens blinka kastar männen fram varsin hundralapp och återigen, som utlovat, drar kvinnan upp kjolen så pass långt att underkläderna visar sig en aning.

Efter det säger kvinnan till de tre männen:

”Det här börjar bli lika spännande för mig. Vad tror ni om att ni nu ger mig 1 000 kronor var så visar jag er var jag gjort mitt senaste skönhetsingrepp…”

Och nu börjar männen ana en verklig spänning, dreglandes och ivriga tömmer de tre männen sina plånböcker på alla pengar de har och ger dem till kvinnan.

Kvinnan tar artigt emot pengarna, sedan vänder hon sig mot fönstret och pekar med fingret bort mot ett sjukhus en bit bort:

”Där borta gjorde jag mitt senaste skönhetsingrepp.”

Dela gärna detta med alla dina vänner på Facebook!