Grabbhumor.com logotype

En mycket lyckad bilaffär - du kan aldrig gissa hur de lurade bilförsäljaren

En bilförsäljare har ofta ett leende på läpparna och är duktiga på att prata. Men många försäljare tänker bara på att tjäna så mycket pengar som möjligt och är beredda på att lura folk, då känns det alltid roligt om de själva blir lurade. I skämtet nedan kan du läsa om en sådan situation och glöm inte bort att dela med dig av detta om du också skrattade.

Pensionärsparet gick in till en bilförsäljare för att avsluta ett köp av en sprillans ny Mercedes.

Dock blev paret mer än förbannade när de fick se den smilande bilförsäljaren lämna över bilnycklarna till en ung, snygg kvinna med jättestora bröst och en klänning som avslöjade mer än den dolde.

Den gamle mannen klev då fram till bilförsäljaren, ursinnig.

– Hörru du! Du hade ju lovat att vi skulle få köpa bilen för 800 000 kronor, men nu har du ju redan sålt den till den här vackra kvinnan för 650 000 kronor istället! Du sa ju dessutom att priset inte var förhandlingsbart!

Bilförsäljaren harklade sig och tog en djup klunk vatten ur ett glas.

– Jo, jo, jag vet att jag hade lovat men vad ska jag göra?

Hon klev in här med pengar i hand och titta på henne, hur skulle jag kunna motstå? sade bilförsäljaren med ett belåtet grin över hela ansiktet.

Då klev den unga snygga kvinnan fram med bilnycklarna. Med ett leende på läpparna överlämnade hon nycklarna till den äldre mannen.

– Jag sa ju att jag skulle lyckas få den här idioten att sänka priset med över 100 000 kronor. Vi ses senare, pappa!

Dela gärna detta skämt om du skrattade!