Grabbhumor.com logotype

Den giriga lycksökerskan ställde för höga krav på honom - hans kommentar knäckte henne helt

Det finns vissa kvinnor som bara tänker på pengar och materiella saker, en så kallad golddigger (lycksökerska på svenska). Den här kvinnan i historien nedan ställde väldigt höga krav på Lars som försökte lägga in en stöt, hans kommentar är bara för bra.

Den oerhört framgångsrika kirurgen Lars kommer in på sin stamkrog och blir omgående hänvisad till sitt vanliga fönsterbord. Han ser då en otroligt vacker, sexig kvinna två bord bort, som också sitter alldeles ensam.

Lars ber lite försiktigt servitören att skicka över husets dyraste champagne till donnan. Kyparen hämtar flaskan och går över till kvinnans bord.

Men i stället för att be kyparen öppna flaskan låter kvinnan den vara oöppnad och ger honom en lapp. Den överlämnas direkt till Lars och lyder:

”Om jag ska acceptera champagnen från dig så förväntar jag mig att du har en Porsche i garaget, 20 miljoner på banken och minst 25 cm mellan benen!”

Sven skickar då, via kyparen, tillbaka en lapp med följande text:

”Kära fröken! I mitt garage står en Ferrari F40, jag är god för 90 miljoner, men inte ens du är läcker nog för att jag ska kapa ”militären” 10 cm. Så skicka nu tillbaka flaskan omedelbart!”