Grabbhumor.com logotype

Efter att ha täckt 95 procent av kroppen med tatueringar blev 25-åringen helt oigenkännlig

En tatueringsfantast har delat med sig av bilder före och efter han tatuerat sig. Han har spenderat omkring 40 000 pund, vilket motsvarar ca en halv miljon svenska kronor.

Började som en tatueringslärling

Efter 260 timmars tatuerande har han täckt 95 procent av kroppen, enligt Ladbible. Detta har gjort att han ser ut som en helt annan kille.

Han heter Tristan Weigelt och började som en tatueringslärling. De enda tatueringsfria områdena på 25-åringens kropp är handflatorna, könsorganet, öronen och undersidan av fötterna. Men trots att han ser annorlunda ut känner han sig fortfarande exakt likadan som innan på insidan.

Tristan, som ursprungligen kommer från USA bor i Köpenhamn där han arbetar som tatueringslärling. De områden som gjorde ondast att tatuera var ansiktet och bakhuvudet, både under och efter, berättade han.

Jämförelsebild före och efter

Tristan lade upp en jämförelsebild på Instagram och skrev: ””Fick min första tatuering 2016 när jag var 20… och därifrån har det i stort sett varit historia. En lång resa av smärta och helande.”

”Jag visste ganska snabbt att jag ville få hela min kropp klar. Nacke/ansikte/händer var inte planerat. Men jag tänkte: ’varför inte’ jag har kommit så här långt… så jag kan lika gärna fortsätta.”

”Planen är att tatuera resten av ansiktet så fort som möjligt. Vilket troligen blir i februari 2022.”

Hans råd till andra

När det kommer till alla råd han har till andra som funderar på att bli tatuerade, sa han: ”Till alla där ute som funderar på en tatuering, skaffa den tatuering du gillar.”

”Få det du älskar och det som är vettigt för dig. Jag ser så många människor oroar sig för att en viss tatuering passar dem eller att det inte är deras stil. Om du gillar det – skaffa det.”

”Ingen skulle ha sagt till mig att mina tatueringar skulle ha passat mig om jag frågade någon för fem år sedan. Men nu kan ingen föreställa sig mig utan dem.”

Vad tycker du om detta? Var det bättre innan alla tatueringar!