Grabbhumor.com logotype

Den här bonden har det inte lätt

På Grabbhumor.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

En man kommer in på en bar och ser en bonde sitta vid ett bord, och sakta supa sig fullare och fullare. Han såg väldigt deprimerad ut så mannen gick fram till honom och frågade vad som hänt.

Bonden svarade bara kort att ”Vissa saker kan man bara inte förklara”.

Mannen gav sig inte och sa: ”Försök, så farligt kan det inte vara!”

Bonden suckade och sa ”Jag höll på att mjölka kon idag när hon plötsligt tog högra benet och sparkade omkull hinken och spillde ut all mjölk”.

Mannen: – Det var väl inte så farligt?

Bonden: – Vissa saker kan man bara inte förklara!

Mannen: – Jaha… Men vad hände sen då?

Bonden: – Jag tog ett rep och band hennes högra ben vid båsets högra vägg, tog upp hinken och började mjölka igen. Men just som jag fyllt hinken sparkade hon omkull den med sitt vänstra ben.

Mannen: – Det var ju olyckligt, men inte är det jordens undergång precis?

Bonden: – Vissa saker kan man bara inte förklara!

Mannen: – Vad hände sen?

Bonden: – Jag tog ett rep och band hennes vänstra ben till båsets vänstra vägg, tog upp hinken och började på nytt att mjölka henne. Men just som jag fyllt hinken viftade hon till med svansen och spillde ut all mjölk.

Mannen: – Du har då verkligen otur!

Bonden: – Ja, vissa saker kan man bara inte förklara!

Mannen: – Vad hände sen?

Bonden: – Då jag inte hade mer rep så tog jag av mig min svångrem, ställde mig på en hinken och band upp hennes svans i en takbalk… Det var då jag tappade byxorna… Samtidigt som min fru kom in… Och vissa saker kan man bara inte förklara!

Dela gärna detta skämt med alla dina vänner på Facebook!