Grabbhumor.com logotype

Hans födelsedagspresent till sin otrogna fru är helt otrolig

På Grabbhumor.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

En man var ganska säker på att hans fru var otrogen mot honom. Men han visste inte riktigt hur han skulle hantera detta antagande. 

Efter att ha funderat länge på vad han skulle göra kom han fram till att han borde konfrontera sin fru med sina misstankar. 

Han var också tvungen att se till att alla andra fick reda på att det var hon och inte han som förstörde deras äktenskap.

”Jag hade en stark känsla av att hon var otrogen. Alla röda varningslampor var tända. Hon skrev många sms samtidigt som hon log och skrattade. 

Hon svarade att det bara var till sin mamma när jag frågade vem hon skrev till. Plötsligt fick hon hela tiden jobba sena pass. 

Men när jag ringde hennes jobb för att fråga efter henne kunde de berätta att hon hade åkt för flera timmar sedan. 

Jag frågade henne varför hon ljuger för mig. Sedan skrattade hon bara bort det. Hon hade varit på jobbet. Det här var bara en dum sak de gjorde mot varandra på jobbet hela tiden.

Bägaren var full för mig när hon plötsligt var tvungen att gå ut för att ”köpa mjölk” 23:30 på kvällen. Hon kom inte tillbaka förrän 02:00 på natten. 

Om jag ska ge ett råd till någon annan som är i en sådan situation där de misstänker att partnern är otrogen, så måste det vara att anlita en privatdetektiv. 

De är bra på det de gör och ger bevis som är lätta att ha vid en senare skilsmässa.

Vi närmade oss min frus födelsedag. Det hade nu gått flera månader. Jag vet vad du tänker. ”Varför i helvete väntade han flera månader innan han konfronterade henne, och ska du verkligen göra det på hennes födelsedag?”

För att svara på den första frågan först. Jag ville ha så mycket bevis som möjligt som jag kunde ge till min advokat. Jag var tvungen att hinna ordna ett nytt boende, och ordna andra praktiska saker. 

Över till den andra frågan. Självklart skulle jag konfrontera henne på hennes födelsedag. Du förstår, efter att ha frågat henne vad hon skulle göra på sin födelsedag i år, insisterade hon på att jag skulle gå till stan med några vänner för att roa mig. 

Hon fick jobba sent själv ändå. Efter jobbet ville hon bara hem och vila, hon ville inte fira att hon var ett år äldre.

Jag förstod då att något var på gång. När jag dessutom hittade en flaska champagne och två glas i garderoben klickade något i mig. Så jag gjorde precis vad vilken vettig man som helst skulle göra. 

Jag lämnade huset och låtsades gå ut på stan. När jag gick ringde jag min frus mamma, pappa, syster och flera av hennes vänner. Jag sa till dem att jag skulle ge min fru en stor överraskning på hennes dag. 

Jag ville att vi alla skulle smyga in i huset, med boomblasters, ballonger och en stor tårta med ljus på. Låter roligt, eller hur?

Jag fick alla att möta mig utanför vår lägenhet. Vi kurrade ihop oss i hissen (8 personer). Hennes mamma höll i tårtan och jag påminde alla om att vi måste vara helt tysta. 

Vi smög in genom ytterdörren och gick tyst ner i korridoren mot sovrummet. Hon vilade, hade jag sagt till de andra. Alla höll i ballonger, medan mamman höll i tårtan – leende från öra till öra.

Jag slog upp dörren och alla skrek ”överraskning!”

Alla i det här rummet var nog väldigt förvånade! Där låg min fru och kikade naken, med en älskare som tittade på oss med de största ögon jag någonsin sett. 

Mamman släppte tårtan och höll för munnen, systern snyftade, medan pappan började skrika. Jag låtsades vara helt borta från mig själv, medan jag skrek på henne. 

Min fru, förlåt, ex-fru ropar tillbaka ”hur kunde du!?” medan älskaren desperat försökte ta på sig byxorna när han sprang ut ur rummet. 

Det behöver inte sägas att detta var den bästa födelsedagspresent jag någonsin gett!”

Tycker du att det var bra gjort av honom? Dela gärna detta med alla dina vänner på Facebook!