Grabbhumor.com logotype

Mamman från Tokstan skriver ett brev till sin son och vi kan inte sluta skratta

På Grabbhumor.com hittar du massor med noga utvalda skämt och roliga historier som vi tycker är roliga. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner om du också skrattade.

Till min kära son Emil.

Det är din mamma från Tokstan som skriver.

Jag skriver detta sakta då jag vet att du läser långsamt.

Vi bor inte längre på samma plats som tidigare. Din far läste i tidningen att de flesta olyckor händer två mil från hemmet så vi flyttade. 

Kan inte skicka dig adressen för den förra familjen som bodde här tog med sig husnumret så de skulle slippa adressändringen.

Detta är en trevlig plats. Vi har tvättmaskin också, fast vet inte om den fungerar som den ska. Förra veckan stoppade jag i tvätt i den stängde locket och tryckte på knappen, kläderna har inte synts till sedan dess.

Vädret är riktigt bra med. Förra veckan regnade det bara två gånger. Första gången i tre dagar och andra gången i fyra dagar.

Du bad oss skicka din jacka. Farbror Jörgen sa att den blir för tung att skicka som postpaket med knapparna, så vi tog loss dem och la dem i jackfickan.

Tyko låste in nycklarna i sin gamla bil. Det var riktigt illa. Det tog honom två timmar att få upp dörren och far din och jag fick sitta kvar i bilen hela tiden.

Din syster har fått barn.

Jag vet inte ännu vad det är för kön så jag kan inte säga om du blivit morbror eller moster.

Morbror Jonas trillade i ett fat med hembränt. Några gubbar försökte hjälpa honom upp men han motsatte sig så han drunknade. 

Vi kremerade honom, lågan brann i tre dagar.

Tre av dina vänner körde en lastbil av bron. Raimo körde, han fick upp fönstret och kunde simma upp. Matte och Janne satt på flaket, de drunknade då de inte fick upp baklämmen.

De var väl allt, det har inte hänt något speciellt.

Kärleksfulla hälsningar,

Mamma

PS: Hade tänkt skicka pengar men när jag kom på det hade jag redan klistrat igen kuvertet...

Dela gärna detta med alla dina vänner på Facebook!