Grabbhumor.com logotype

Hon var förlovad med ett spöke men har nu sparkat ut honom på grund av att han festade med sina polare för mycket

Kärleken är blind brukar man ju säga, och det är inte alltid lätt att styra över sina känslor. De flesta av oss blir kära i en fysisk person som man kan ta på, krama och kyssa. Men för 32-åriga brittiskan Amethyst Realm är det lite annorlunda. Hon har sedan flera år tillbaka bara dejtat spöken, alltså andar från tidigare levande människor.

Hennes senaste kärlek, som hon också var förlovad med, är spöket Ray. Men nu har hon gjort slut med honom för att han festade med sina polare för mycket, enligt Daily Mail (se länken i slutet av artikeln).

Träffades på en resa i Australien

I tv-programmet This Morning pratade Amethyst ut om sina senaste kärleksbekymmer. Det var under en resa till Australien 2018 som hon träffade spöket Ray. De kom bra överens och blev till slut ett par och förlovade sig. De planerade till och med att gifta sig och skaffa barn tillsammans. Men under en gemensam resa till Thailand gled de ifrån varandra. Ray förändrades och började umgås med fel typer, började dricka allt mer och tog med sig andra, okända spöken hem, säger Amethyst via länk i This Morning.

Nu har hon stängt dörren för honom, hon har spöksäkrat sitt hem, genom att krydda det med salvia så att han inte kan komma på oönskade besök. Hon försökte verkligen att prata Ray tillrätta utan framgång, förklarar Amethyst i This Morning. Amethyst lever idag lycklig som singel och vill inte träffa något nytt spöke just nu. 

Se klippet nedan på inslaget (på engelska).