Grabbhumor.com logotype

Hon hade en kärleksaffär med schimpansen Chita – nu portas hon från djurparken

Visst är det lätt för oss människor att tycka om djur, men att bli romantiskt involverad med ett djur är minst sagt helt sjukt. Men just detta hände mellan Adie Timmerman och schimpansen Chita. Vad schimpansen Chita hade för känslor till Adie är det ingen som vet, men enligt Adie så älskar de varandra.

Hon hade en kärleksaffär med schimpansen Chita – nu portas hon från djurparken 1

Källa: Youtube

Detta är något som fått djurparken att agera genom att porta Adie, skriver Aftonbladet. Adie har besökt schimpansen Chita, 38, på Antwerpen Zoo i Belgien varje vecka i över fyra år tid. Men nu är det slut på romansen.

”Jag älskar honom”

Enligt Adie Timmerman har hon och Chita har en kärleksrelation, de vinkar och ger slängpussar till varandra genom glaset på Antwerpen Zoo.

– Jag älskar honom och han älskar mig, säger Adie enligt Aftonbladet.

Hon hade en kärleksaffär med schimpansen Chita – nu portas hon från djurparken 2

Källa: Youtube

Men personalen på djurparken sätter nu stopp för det minst sagt ovanliga ”förhållandet”. Anledningen är att det påverkar Chita negativt, de andra schimpanserna stöter bort honom eftersom han umgås för mycket med människor.

”Sitter för sig själv”

– När besökarna inte är där sitter han för sig själv, säger personal på djurparken, enligt Aftonbladet.

Chita har ett starkt band till just människor, eftersom han växte upp med dem. Därför umgås han hellre med besökare än med de andra schimpanserna.

Hon hade en kärleksaffär med schimpansen Chita – nu portas hon från djurparken 3

Källa: Youtube

– Jag har inget annat. Varför vill de ta detta från mig? Vi har en affär, det är allt jag säger. Dussintals andra besökare får ta kontakt. Så varför inte jag? undrar Adie Timmermans enligt Aftonbladet.

Se klippet nedan: