Grabbhumor.com logotype

Han var den första mannen i världen som födde barn - se hur barnet ser ut många år senare

Normalt sett hör man ju bara om kvinnor som föder barn. Men en man vid namn Thomas Batie var den första mannen i världen som födde barn.

En del kanske säger att det är omöjligt för män att föda barn, och därför ska man komma ihåg att Thomas föddes som en kvinna, men att han senare gjort om sig till en man.

Tyvärr fick Thomas ta emot dödshot när han skulle föda sitt barn. Många tyckte inte att det var passande att en man födde barn när det alltid är kvinnan som gör det.

Men Thomas födde sitt barn och du ska nu få se hur han och barnet ser ut efter 8 år. Dessutom har han hunnit få ännu ett barn vilket nu gör honom till en stolt tvåbarnsfar.

Thomas fick 2009 sin första son som heter Austin. Och redan året efter 2010 fick han ännu en son vid namnet Jensen Idag lever han med en kvinna som också har fött ett barn. Så familjen består idag totalt av 4 barn och 2 vuxna. Du ska nu få se hur Thomas och barnen ser ut idag. Det är verkligen en stor familj och bara verkar bli större och större.

Thomas har väckt många reaktioner världen över just eftersom han är den första mannen som föder barn. Men många reaktioner har varit positiva!

Se mer i klippet här nedan och dela gärna det häftiga klipp med dina vänner!