Grabbhumor.com logotype

Han säger åt sin hund att städa huset – reaktion får oss att gråta av skratt

Det allra flesta hundar är väl bekanta med vanliga kommandon som “sitt”, “ligg” eller “kom”. Många har tränat sina hundar att lyda mer avancerade kommandon som kräver lite mer ansträngning och engagemang av både hunden och ägaren. Vissa medelsvåra men också vanliga kommandon kan till exempel vara “rulla runt” eller “high five”. Hunden som vi ser i denna video, Grace, är en Golden Retriever och har lärt sig betydligt mer än de kommandon som nämns ovan.

Ägaren visste att just rasen Golden Retriever var väldigt lättlärda och lyhörda, så de bestämde sig för att lära henne en sak som är självklart för oss människor. Därför borde det inte vara annorlunda för Grace bara för att hon är en hund. De lärde henne att var hon än går så ska hon städa upp efter sig om hon stökar till eller smutsar ner någonting.

I videon har hon verkligen trasslat och rivit ut saker över golvet så hennes ägare ber henne att städa upp efter sig. Vad Grace då svarar med för reaktion är otroligt kul att se. Detta är något som man sällan stöter på vilket gör det både häftigt och roligt på samma gång. Det här kräver en hel del lydnadsträning och god kemi mellan hund och ägare.

Se klippet nedan och dela gärna vidare detta med dina vänner på Facebook!