Grabbhumor.com logotype

Han har förvandlat sig själv till en ’svart utomjording’ – och nu kapar han av två fingrar för att få en utomjordisk klo

En 33-årig fransman som radikalt har förvandlat sin kropp i ett försök att förvandla sig själv till en ’svart utomjording’ har delat med sig av sin senaste uppdatering efter att ha fått två fingrar på sin vänstra hand amputerade för att bilda en galen utomjordisk klo.

Black Alien Project

Anthony Loffredo är på väg att bli den mest modifierade personen i historien och han uppdaterar regelbundet sitt Instagram-konto under namnet Black Alien Project för att dokumentera sin pågående strävan att förvandla sig själv till en utomjordisk varelse.

Andra chockerande ingrepp

Utöver sin senaste operationsomgång har Loffredo också genomgått ett antal andra chockerande ingrepp, bland annat att få näsan och överläppen avskuren, tungan kluven och hela kroppen – inklusive ögongloberna – täckt av tatueringar.

34 procent av sin förvandling är klar

Men trots detta vidhåller 33-åringen fortfarande i ett färskt inlägg att han bara är klar med 34 procent av sin förvandling, enligt Ladbible.

Utomjordisk klo

Sitt senaste ingrepp gjorde han i Mexiko, han valde att ta bort två helt friska fingrar från sin vänstra hand för att få en utomjordisk klo.

Trots att han lever sin dröm har alla ingrepp tagit hårt på hans hälsa. I ett Live-inlägg på Instagram förra året förklarade Loffredo att han kämpade för att prata efter att ha tagit bort sin överläpp, och nämnde också att han blev tillfälligt blind efter att ha fått sina ögonglober svarttatuerade.

Han har också tagit bort sina öron och fått hudimplantat i ansiktet, vilket ger huden en stötigare struktur. Han har även skapat mejslade linjer över kindbenen.

Har rest till olika delar av världen

Många ingrepp som han har gjort är olagliga i hans hemland, så han har varit tvungen att resa långt och brett för sina olika ingrepp.

”Från en mycket ung ålder har jag varit passionerad för mutationer och transformationer av människokroppen”, sa han till den franska tidningen Midi Libre 2017.

”När jag jobbade som säkerhetsvakt insåg jag att jag inte levde mitt liv som jag ville. Jag lämnade allt vid 24 års ålder och åkte till Australien”, berättade han för outlet.

”Jag älskar att komma in i en skrämmande karaktärs skor. Jag slår mig ofta ner någonstans och spelar en roll, speciellt på natten på de mörka gatorna… Jag utforskar kontrasten mellan rollen jag spelar och mig själv”, tillade han.

Vad tycker du om detta? Kommentera gärna på Facebook men tänk på att hålla god ton!