Grabbhumor.com logotype

En mycket imponerande 85-årig herre – när vi förstod hemligheten skrattade vi gott

Den här äldre mannen i skämtet nedan visar att det finns vissa positiva saker med all bli äldre, det han lyckas med är helt otroligt. Dela gärna detta med alla dina vänner så att de också får skratta!

Berra som var 85 år gammal gifte sig med Sara, härligt 30 år ung.

Eftersom hennes nyblivna man är så gammal, beslutar sig Sara för att efter deras bröllop ska hon och Berra ha separata sovrum, eftersom hon är orolig för att hennes nya men åldrige man kan överanstränga sig om de tillbringar hela natten tillsammans.

Efter bröllopsfestligheterna förberedde sig Sara för sängen och den förväntade knackningen på dörren. Visst kom knackningen, dörren öppnas och det är Berra, hennes 85-åriga brudgum, ”redo” för handling.

Allt går bra, Berra lämnar sin brud, och hon förbereder sig på att somna. Efter ett par minuter, hör Sara en ny knackning på hennes sovrumsdörr, och det är Berra.

Återigen han är ”klar” redo för mer ”action”. Något förvånad Sara släpper in honom. När de är klara, så kysser Berra sin brud, bjuder henne en förtjust en god natt och går.

Hon håller på att somna, men…- aha, du gissade rätt, Berra tillbaka igen!! knackade på dörren, redo för mer ”action”. Och ännu en gång de njuter de av varandra.

Men när Berra ska gå igen, säger den unga bruden till honom:

– Jag är grundligt imponerad av att du i din ålder gör det så bra och så ofta. Jag har varit med killar som varit yngre än en tredjedel av din ålder som bara orkat 1 gång.

Du är verkligen en stor älskare, Berra. Berra, något generad, vänder sig till Sara och säger:

– Menar du att jag redan har varit här?

Dela gärna detta med alla dina vänner!