Grabbhumor.com logotype

En av dessa tjejer är mamma till de 3 andra - lyckas du lista ut vem det är?

Det finns vissa människor som inte verkar åldras lika snabbt som de flesta andra, och 48-åriga Natalie Wardell från Australien tillhör en av dem.

Kan du lista ut vem mamma Natalie är på denna bild?

Hon blir nästan alltid tagen för att vara syster till sina tre döttrar istället för mamma, skriver Daily Mail (se länken i slutet på artikeln).

Festar tillsammans

Familjen består av mamma Natalie, 48, och döttrarna Jazmyne, 23, Tamika, 21, och Montana, 18. De går ofta på klubbar tillsammans, och de har ingen vanlig traditionell mor-dotter-relation utan mamma Natalie är bästa kompis med sina döttrar.

”Tror att jag är deras syster”

Varken Natalie eller hennes döttrar är rädda för att synas och de klär sig gärna i neon och andra utstickande färger, så de får ofta mycket uppmärksamhet när de är ute, men ingen kan tro att Natalie är äldst.

– Folk frågar om vi är syskon hela tiden. En del tror till och med att Jazmyne är min mamma eftersom hon är lång och jag är kort. Jag tar det som en komplimang, säger Natalie till Daily Mail.

En del kritik

Men Natalie får dock även utstå en del kritik.

– Vissa kommer fram och säger att jag bara försöker kopiera mina döttrars utseende. Men de har ju faktiskt fått sitt utseende från mig, jag har haft blont hår sedan jag var 15. Det sitter i generna, säger Natalie till Daily Mail.

Hon är verkligen en kvinna som håller sig i form

Kunde du gissa vem som var mamma? Kommentera gärna på Facebook!