Grabbhumor.com logotype

Den 18-åriga tjejen visar stolt upp sitt nya studentrum – då får hennes mamma syn på en otroligt pinsam och intim detalj

Det är väldigt vanligt att relationen mellan föräldrar och tonåringar är lite ansträngd. Det är inte helt lätt för en förälder att släppa taget om sina barn, medan en tonåring försöker skapa sig ett eget liv och personlighet.

Men något som en förälder verkligen vill slippa tänka på är ens barns sexliv. Men det var något som Ellas mamma blev påmind om när hon fick se bilden på dotterns nya studentrum.

Ella visade stolt upp studentrummet

Alla föräldrar vill att sina barn ska ha det bra. Ella skickade en bild på det nystädade och välinredda sovrummet till sin kära mamma, men hon fick se mer än hon ville av den nya lägenheten, skriver Ladbible.

 

Här är den pinsamma detaljen

Om man zoomar in mot sänggaveln, så blir det lättare att se detaljen. Ett par handklovar som sitter fast runt en av plankorna i sänggaveln.

Mamman tyckte först att rummet såg trevligt ut, tills hon fick syn på handklovarna. Ella har inte några problem med att bjuda på sig själv så hon så delade med sig av den pinsamma incidenten på Twitter, och tiotusentals följare fick sig ett gott skratt.

Visst var det roligt? Jag tror framför allt att mammor och döttrar kan få sig ett gott skratt åt den här pinsamma incidenten!