Grabbhumor.com logotype

8 av de starkaste männen som någonsin satt sin fot på denna planet

Här är några av världens starkaste män genom tiderna:

1. Louis Cyr - En kanadensisk strongman som levde under 1800-talet och anses vara en av de starkaste männen genom tiderna. Han utförde fantastiska styrkeuppvisningar, inklusive att bära en 534 kg tung sten.

2. Paul Anderson - En amerikansk strongman som vann guldmedalj i tyngdlyftning vid OS 1956 och anses vara en av de starkaste männen genom tiderna. Han kunde lyfta 499 kg (1100lbs) i marklyft.

3. Bill Kazmaier - En amerikansk strongman som vann titeln "World's Strongest Man" tre gånger och anses vara en av de starkaste männen genom tiderna. Han kunde lyfta över 300 kg i bänkpress.

4. Mariusz Pudzianowski - En polsk strongman som har vunnit titeln "World's Strongest Man" fem gånger. Han är känd för sin explosiva styrka och snabbhet.

5. Hafthor Bjornsson - En isländsk strongman som vunnit titeln "World's Strongest Man" 2021 och är känd för sin enorma kroppsstorlek och styrka. Han har också spelat rollen som "The Mountain" i TV-serien "Game of Thrones".

6. Zydrunas Savickas - En litauisk strongman som har vunnit titeln "World's Strongest Man" fyra gånger och anses vara en av de starkaste männen genom tiderna. Han är känd för sin enorma styrka och kunde lyfta över 400 kg i marklyft.

7. Brian Shaw - En amerikansk strongman som har vunnit titeln "World's Strongest Man" fyra gånger och anses vara en av de starkaste männen genom tiderna. Han är också känd för sin enorma kroppsstorlek och styrka.

8. Dessa män har alla visat en imponerande styrka och prestationer genom historien, men det är också viktigt att komma ihåg att det finns många andra starka och inspirerande människor som också förtjänar att nämnas.

Se de 10 starkaste männen 2022 i klippet nedan. Dela gärna detta med alla dina vänner på Facebook!