Grabbhumor.com logotype

25 åriga Veronika trakasseras för att hon anses vara ”för sexig”

Ingen kan väl egentligen rå för hur man ser ut. Självklart kan man sminka sig, träna, äta rätt och man kan också välja att operera sig. Men varför kan vi inte bara acceptera alla människor och hur de ser ut. Ingen ska behöva utstå mobbning eller trakasserier. Inte ens om man är ”för snygg” – som i 25-åriga Veronika Rajeks fall.

Veronika är en modell från Slovakien som reser runt i hela världen och modellar. Men hon har det inte helt lätt, hon mobbas nämligen för sitt utseende. Troligtvis av människor som har svårt att acceptera att hon är ”för snygg”.

Folk anmäler hennes Instagram

Hon har över en miljon följare på Instagram, och hon berättar för The Mirror att folk ofta anmäler hennes Instagram-konto för att vara fejk – på grund av hennes utseende.

– Folk tror inte att jag är på riktigt. Det är orättvist eftersom andra människor får ha sina konton ifred, men mitt stängs ned, säger Veronika till The Mirror.

 

Många kvinnor skickar elaka kommentarer och meddelanden, där de anklagar Veronika för att ha opererat sig och för att använda sig av olika filter, något som Veronika tillbakavisar.

– Jag har inte gjort några operationer, ibland använder jag ett filter som får huden att se slätare ut, det är allt, säger Veronika till The Mirror.

Brösten är äkta

För att få stopp på anklagelserna om skönhetsoperationer, som främst rör Veronikas bröst, gick hon till en läkare som fick undersöka brösten.

Läkaren blev förvånad över hur välformade Veronikas bröst var men att de i allra högsta grad är naturliga.

Veronika mobbades som barn

Veronika kom in i puberteten sent och levde länge med komplex över sin kropp, något som fick hennes klasskamrater att kalla henne ”giraff” och att hon såg ut som ett skrivbord.

– Jag fick inte bröst förrän jag var 17 eller 18 och tränade mycket under tonåren så nu har brösten den formen de har, säger Veronika till The Mirror.

Veronika tränar fem gånger i veckan och dricker inte alkohol.

Veronika vill nu få folk att tänka efter innan de kommenterar elakt på någons bilder, oavsett utseende.

– Om du känner dig vacker så är du vacker, oavsett utseende. Var självsäker, säger Veronika till The Mirror.

Är du också emot mobbing – dela då detta inlägg!